top of page

ZARKOPERFUME

En eksklusiv duftserie til både kvinder og mænd. Håndlavet og hældt på flakoner i Danmark.

“Perfumery is an art, and every artist has his or her own vision and approach to the medium. My vision is to create fragrances that encapsulate Scandinavia, and my approach is to fuse classic French perfumery with stringent, Nordic molecular science. I am both proud and humbled to be able to call myself Denmark’s only practicing perfumer.”
 

Zarko Ahlmann Pavlov

PINK MOLéCULE 090.09 – The Heartless One
En fortolkning af nordiske elementer, kombineret med pink champagne. Den varme brise som opstår i foråret, vandet og de mørke træer i Danmark. Duften starter som en uskyldig og ren duft, og udvikler sig til sensuelle bundnoter. Den er tilsat ingredienser som hyldeblomst, abrikos og sort orkidé. PINK MOLéCULE 090.09 er en feminin duft.
Indhold: 100 ml.

 

MOLéCULE 234.38 – A Love Affair
Baseret på en stor molekyle som hovedingrediens. Det er en molekyle som interagerer med dine egne feromoner. Molekylens sammensætning og vægt samarbejder med kropstemperaturen og omgivelserne, hvilket gør dem til en aktiv del af duften. Duften indeholder modstridende molekyler, der skaber en dyb sensuel duft. Det er en duft, der hele tiden er i udvikling. Duften anvendes af både mænd og kvinder.
Indhold: 100 ml. Eau de parfum.

 

MOLéCULE No8 – Farewell Control
En eksklusiv parfume baseret på molekyler, der kom til verden i et øjebliks klarhed. Det tog 14 måneder at udvikle den. Missionen var at indkapsle den menneskelige uskyldighed og skønhed – i én duft. En duft indeholder masser af skønne og ekstraordinære ingredienser, men det, No8 virkelig er lavet af, er den transformerende kraft, der ligger i en solopgang og lyden af en barnestemme, der siger “jeg elsker dig“. Med topnoter af mandarin, noter af tyrkisk rose og bundnoter af patchouli. Duften anvendes af både mænd og kvinder.
Indhold: 100 ml. Eau de parfum.

 

INCEPTION – Olfactory Composition
Inspireret af filmen Inception med Leonardo Dicaprio. Den gennemgår seks faser i modsætning til den traditionelle parfume, som kun gennemgår tre. Duften er sammensat som kompositionen af et stykke musik. De lyse toner kommer først, herefter dybere og til sidst arbejder den med alle sanserne. INCEPTION indeholder ingredienser som hav, citrus, blomster, krydderier, planter og træ. Den appellerer til både mænd og kvinder.
Indhold: 100 ml. Eau de parfum.

 

e’L – Discrete and Fresh
Er komponeret til den selvsikre kvinde, der værdsætter eksklusivitet. Duften har noter af granatæble, grøn te, og mint. Den har nærmest dyriske og dybe sensuelle bundnoter, dog uden at være tung. Det er en nordisk inspireret duft, som både fremstår frisk og diskret.
Indhold: 100 ml. Eau de parfum.

OUD’ISH – The Opulent
Indeholder et af verdens dyreste råmaterialer (Oud) i forbindelse med parfumeproduktion. Oud er faktisk så eftertragtet, at det er dyrere end guld. Den sanserige duft giver en fornemmelse af nyfalden regn, hav og skovbunden efter tordenvejr og solens stråler, der titter frem igen. OUD’ISH anvendes af både mænd og kvinder.
Indhold: 100 ml. Eau de parfum.

Zarkoperfume_serie.jpg
bottom of page