top of page

SUSANNE MELCHIORSEN HUDPLEJEPRODUKTER

Susanne Melchiorsen hudplejeserie er i toppen blandt verdens reneste hudplejerserier.

De indeholder førsteklasses naturlige fedtstoffer, planteolier og planteekstrakter. De fineste af deres planteekstrakter er saften fra de friske urter fra egen urtegård. Tankerne bag serien er at opnå fantastiske resultater og samtidig skåne miljøet. Serien er uden mineralske olier, uden animalske indholdsstoffer, ikke testet på dyr, indeholder ingen homonforstyrrende stoffer, syrer eller parfume.

Visionen er at oprette din huds og hermed din krops balance, og holde den sund og smuk hele livet.

De fleste mennesker ønsker at opnå sundhed, friskhed og skønhed for hele livet og bevare det op i en høj alder. Planter har altid været menneskets alsidige hjælper. Så ønsker du, at din hud skal se naturlig og sund ud, vil du selvfølgelig også ønske at bruge naturlige og sunde produkter både udvendigt og indvendigt.

Når huden bliver sundere og dit helbred bedre, kommer skønheden af sig selv. Susanne Melchiorsens naturlige hudpleje til stræber med urterne og de naturlige ingredienser at bringe hudens funktioner i harmoni og balance. Det er balancen, vi vil genoprette, så huden igen fungerer normalt. Hvis du ønsker en smuk hud, er det ikke nok at behandle huden udvendigt. Derfor har Susanne Melchiorsen også en del opskrifter på urteteer, som du anbefales at drikke regelmæssigt. Din sindsstemning er også vigtig. Din udstråling afhænger af den rigtige kost, motion, frisk luft, tilstrækkelig med søvn, rigtig vejrtrækning, hvordan du har det psykisk og hvordan du behandler din hud udvendigt.

 

Alt dette er der taget højde for i Susanne Melchiorsens helhedsprogram til genoprettelse af hudens balancer på den sundeste og mest naturlige måde.

Susanne Melchiorsen hudplejeprodukter er til dig, der ønsker det bedste.

 

Læs mere

bottom of page